Declarație de Confidențialitate a Website-ului

Salutare și bun venit pe pagina noastră! Suntem încântați să vă avem alături și dorim să vă asigurăm că protejarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. Prin această declarație de confidențialitate, ne propunem să vă oferim o înțelegere clară și detaliată a modului în care colectăm, procesăm și utilizăm datele dumneavoastră personale, conform standardelor și reglementărilor de protecție a datelor.

1. Cine Colectează Datele cu Caracter Personal?

Toate datele cu caracter personal furnizate sau colectate de SC Alpha Brio Medical SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, sunt gestionate conform legilor și standardelor de protecție a datelor. Ne angajăm să respectăm drepturile dumneavoastră în ceea ce privește confidențialitatea datelor și să utilizăm aceste informații în mod responsabil.

2. Ce Date cu Caracter Personal Sunt Colectate?

Datele cu caracter personal pot include informații precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și altele. Acestea pot fi furnizate direct de către dumneavoastră, precum și colectate automat în timpul interacțiunilor cu website-ul nostru. De asemenea, putem colecta date din alte surse, inclusiv din surse publice sau de la partenerii noștri de încredere.

2.1. Modalități de Colectare a Datelor cu Caracter Personal

Datele sunt colectate direct de la dumneavoastră, prin intermediul formularelor online sau în timpul navigării pe website-ul nostru. De asemenea, utilizăm tehnologii precum cookie-urile pentru a colecta informații despre comportamentul dumneavoastră online în vederea îmbunătățirii experienței dumneavoastră.

3. Scopul Utilizării Datelor Dumneavoastră Personale

Datele dumneavoastră sunt utilizate exclusiv în scopuri specifice și limitate, cum ar fi procesarea plăților, dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor noastre, oferirea de comunicări personalizate și publicitate orientată. De asemenea, utilizăm datele pentru analize statistice și de piață în vederea îmbunătățirii produselor și serviciilor noastre.

4. Cui Vor Fi Comunicate Informațiile?

Datele dumneavoastră pot fi comunicate intern și anumitor terțe părți selectate, doar în măsura necesară pentru a furniza serviciile solicitate sau pentru a respecta obligațiile legale. Ne asigurăm că terțele părți respectă aceleași standarde ridicate de confidențialitate și securitate a datelor.

5. Cum Vă Protejăm Datele cu Caracter Personal?

Luăm măsuri riguroase pentru a proteja datele dumneavoastră de acces neautorizat sau utilizare abuzivă, inclusiv prin implementarea unor controale de securitate adecvate și criptarea datelor sensibile. De asemenea, monitorizăm în mod regulat sistemele noastre pentru a detecta și preveni eventualele incidente de securitate.

6. Drepturile Dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele dumneavoastră personale în orice moment. De asemenea, puteți solicita restricționarea procesării datelor sau puteți refuza anumite tipuri de procesare. Ne angajăm să respectăm drepturile dumneavoastră și să vă oferim suportul necesar pentru exercitarea acestor drepturi.

7. Cum Ne Contactați?

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la confidențialitatea datelor sau doriți să exercitați drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@alphabrio.ro sau să completați formularul de contact de pe website-ul nostru. Suntem aici pentru a vă ajuta și să vă oferim suportul necesar în toate aspectele legate de confidențialitatea datelor dumneavoastră.

8. Actualizări ale Declarației de Confidențialitate

Vom actualiza această declarație în mod regulat pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de confidențialitate și pentru a răspunde feedbackului clienților. Vă încurajăm să verificați periodic această declarație pentru a fi la curent cu informațiile noi. Ne angajăm să vă ținem la curent cu toate modificările semnificative și să vă oferim transparență totală în ceea ce privește gestionarea datelor dumneavoastră personale.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales să interacționați cu noi. Ne angajăm să vă oferim o experiență online sigură și de încredere, iar confidențialitatea datelor dumneavoastră este esențială pentru noi.

Produsul a fost adăugat cu succes în coș!