Politica de Returnare și Anulare a Comenzii

 

Stimate client,

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi și apreciem încrederea acordată. În cazul în care sunteți nevoit să returnați un produs sau să anulați o comandă, vrem să vă asigurăm că procesul se va desfășura într-un mod eficient și profesionist. Așadar, vă prezentăm politica noastră de returnare și anulare a comenzii pentru a vă oferi transparență și siguranță în experiența dumneavoastră de cumpărături.

 

  1. Returnarea Produselor

Produsele Returnabile: Acceptăm returnarea produselor în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie în stare nouă, neutilizate și în ambalajul original, pentru a fi eligibile pentru returnare.

Procedura de Returnare: Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați pentru a obține un număr de autorizație de retur. Acest număr trebuie să fie clar vizibil pe ambalajul returnat. Vă rugăm să includeți o copie a facturii sau a confirmării comenzii în coletul returnat.

Costurile de Returnare: Costurile de returnare vor fi suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul este defect sau a fost livrat greșit din vina noastră.

Rezolvarea Returnării: Vom examina produsul returnat și vă vom notifica în legătură cu statusul returnării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. În funcție de situație, puteți opta pentru rambursarea contravalorii produsului sau pentru înlocuirea acestuia cu un alt produs echivalent.

 

  1. Anularea Comenzii

Anularea înainte de Expediere: Dacă doriți să anulați o comandă înainte de expedierea acesteia, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Vom face tot posibilul să satisfacem solicitarea dumneavoastră. În cazul în care comanda a fost deja expediată, veți fi îndrumat să o returnați conform procedurii menționate mai sus.

Anularea după Expediere: Dacă doriți să anulați o comandă după ce a fost deja expediată, vă rugăm să procedați conform politicii noastre de returnare. Costurile de returnare vor fi suportate de către client.

 

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară referitoare la politica noastră de returnare și anulare a comenzii, vă rugăm să ne contactați la adresa de contact@alphabrio.ro sau numărul de telefon +0761-825-110.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare. Ne angajăm să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături și să vă satisfacem pe deplin nevoile.

Produsul a fost adăugat cu succes în coș!